Vi udfører vintertjenester med vores omfattende maskinpark bestående af maskiner i alle størrelser - alle med fejekoste og sneplove - og eget lokalt mandskab. Vi er altid klar til at rykke ud, hvis sneen kommer. Med det rette snerydnings- og saltningsudstyr og mandskab sikre vi, at du, dine kunder, naboer og medarbejdere kan komme sikkert frem og tilbage.

Vi holder øje med vejrudsigterne og vejrforholdene og sender vores pålidelige 24 timers beredskab ud når Kong vinter nærmer sig.

Sammen skræddersyer vi en aftale

Vores aftaler om udrykning når vinteren nærmer sig, giver sikkerhed for, at vi opfylder dine behov for vintertjenester, når behovet opstår så der kan færdes sikkert som loven forskriver.

Vores vintertjenester er snerydning, glatførebekæmpelse, saltning og grusning af veje fortove, indgangspartier, pladser, parkeringspladser, stier og trapper

Akut snerydning

Ved akut behov for glatførebekæmpelse kan du ringe til vores døgnbemandet vagttelefon på tlf. 30388844

Kontakt os

Vi udfører vintertjeneste for erhverv, ejerforeninger, institutioner, udlejningsejendomme og private i Randers kommune. Har du spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud, står Torben og Christian klar til servicerer dig.