TV inspektion i Randers

Vi tilbyder TV inspektion af din kloak for at identificere brud, fejl eller spor af rotter. På den måde kan vi sikre dig at dine afløb fungere som de skal. Som entreprenør hjælper vi vores kunder med en bred vifte af arbejdsopgaver i Østjylland. Så har du brug for inspektion af kloakken eller hjælp til kloakarbejde i området nær Randers, Hobro eller Djursland kan du trygt overlade arbejdet til os.

Hvad er en TV inspektion

En TV inspektion af kloak og afløb er et eftersyn af kloaksystemet via optagelse af billeder og film. Er der problemer med din kloak undersøger vi om dine afløb indeholder fejl, brud eller har haft besøg af rotter. Finder vi fejl, brud eller ubudne gæster, kan vi tilbyde de nødvendige løsninger på problemet.

Fordelene ved en TV inspektion

Selvom vi har stor erfaring med kloakarbejde og kloakker generelt kan vi ikke altid være sikre på hvad problemet er før vi ser på kloaksystemet. Uden en inspektion af dine afløb kan vi ikke være sikre på om der er tale om en fejl, skade eller andet.

Kort sagt er fordelene ved en TV inspektion som følgende:

  • Færre omkostninger
  • Hurtig identifikation af problemet
  • Undgå unødvendig udgravning af rør

Hvornår et TV inspektion nødvendigt?

Det er aldrig en dårlig ide at få undersøgt kloakken, men der er selvfølgelig nogle tilfælde hvor det er mere nødvendigt. Har du problemer med kloakken eller har du en mistanke om at din kloak kunne trænge til en inspektion anbefaler vi at du ikke tøver med at kontakte en kloakmester.

Få et uforpligtende tilbud

Har du brug for at få din kloak inspiceret? Så kontakt os på telefon 86 43 32 44, e-mail info@tj-anlaeg.dk eller via kontaktformular. Så kommer vi hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud på en TV inspektion af dine afløb.