PROFESSIONEL TRÆFÆLDNING, RODFRÆSNING OG TOPKAPNING

Trænger frugttræerne i din have til mere lys, fylder buskene i forhaven for meget, eller er der et stort træ på grunden, der skygger for solen på terrassen? Hos Anlægsgartner Torben Jensen ApS udfører vi træfældning, rodfræsning og topkapning, som tjener til at give mere lys, plads og æstetisk overskud i din have.

DET RETTE UDSTYR – OG DEN FORNØDNE KOMPETENCE

I kraft af mange års erfaring er vi behjælpelige med små såvel som store opgaver – lige fra beskæring af små grene til fældning af store og vanskelige træer med efterfølgende stubfræsning. Er det trætroppen, der generer, har vi det rette udstyr og den fornødne kompetence til at løse opgaven – både i privat og offentligt regi.

Vi udfører vores arbejde med stor præcision og sans for detaljen. Er du i tvivl om, hvordan frugttræerne eller buskene skal beskæres, står vi til rådighed med kompetent rådgivning samt kreative idéer til dit projekt.

VI GLÆDER OS TIL AT HØRE FRA DIG

Fra vores kontor i Randers kører vi gerne til Hobro, Mariager, Hadsund og resten af Østjylland. Ring til os i dag på 86 43 32 44 og få et uforpligtende tilbud. Ingen opgave er for stor eller lille, hvad enten det drejer sig om et par grene, trætoppen eller hele træet med efterfølgende stubfræsning.