Rodfræsning og stubfræsning i Randers

Hos Anlægsgartner Torben Jensen & Søn står vi til rådighed hvis du skal bruge hjælp til stubfræsning eller rodfræsning. Vi hjælper kunder i Randers, Hobro, Djursland og resten af Østjylland med alt relateret til haver og grønne områder. Hvis ikke du får fræset stubben væk kan du ikke foretage beplantning af bed, eller ny græsplæne i området.

Hvad er stubfræsning?

Har du en stub i haven der står i vejen for din vision for hvad din have kan udvikle sig til? Så er stubfræsning den helt rette løsning. Stubfræsning fjerne stubben ved hjælp af en rund klinge. Processen kan resultere i en masse flis som du kan bruge til dine bed eller andre steder i haven.

Hvad er rodfræsning?

En rodfræsning er en mere gennemført løsning end stubfræsning da det ikke kun fjerne stubben men også rødderne. En stubfræsning er dog nødvendig i tilfælde af at stubben er for mere end 20 cm over jordhøjde. Hvis man har planer om at bygge ovenpå området er man nødt til at få fjernet rødderne.

Hvad koster fræsning af stubbe og rødder?

Det afhænger af opgavens omfang. Hvor mange rødder og stubbe er der tale om og hvad er størrelsen på dem? Da varierende størrelse på opgaven direkte påvirker hvor lang tid det tager for os at udføre arbejdet, er det den bedste indikator af hvad prisen ender ud i.

Få et uforpligtende tilbud

Så har du brug for professionel hjælp til at få fjernet stubbe og rødder, står vi altid klar til at hjælpe dig i Randers, Hobro, Djursland og Resten af Østjylland. Du kan kontakte os på
telefon 86 43 32 44 for en informativ dialog om din opgave og en estimeret pris dertil. Alternativt kan du skrive til os på e-mail info@tj-anlaeg.dk eller via vores kontaktformular. Så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud på din opgave hurtigst muligt.