Mød en elev

Katrine


Mit navn er Katrine og jeg er 20 år. Jeg har valgt at være anlægsgartner fordi jeg har altid har holdt af at være udendørs. Det er frisk og man sidder ikke stille - jeg har aldrig været god til at sidde indenfor – for alt det sjove sker udenfor. Det er også derfor jeg i dag er blevet spejderleder. Jeg valgte anlægsteknik fordi det grå var spændende. Der er masser af variationen i hverdagen, og ikke 2 dage er ens. Mine kollegaer er super gode til at hjælpe og giver støtte i hverdag - jeg har de bedste kollegaer 😊

Speciale: Anlægsteknik
Udlært: d. 25. oktober 2019

Caroline


Jeg hedder Caroline og er 20 år. Jeg ville være anlægsgartner da jeg elsker at være ude, lave fysisk arbejde og at lære om de forskellige planter. I min fritid går jeg på jagt og så har jeg også hest.

Speciale: Plejeteknik
Udlært: Marts 2022

Nicolai


Jeg har altid godt kunne lide maskiner og arbejde med mine hænder – og så må man godt blive lidt beskidt i hverdagen. Jeg kan især godt lide at arbejde med belægning, lave trapper og lægge fliser.

I 2015, mens jeg gik i folkeskolen, kom jeg i praktik hos Anlægsgartner Torben Jensen & Søn, og her fandt jeg ud af at jeg ville være anlægsgartner, ligesom min far. Drømmen kom tættere på i mart 2017 hvor jeg igen kom i praktik i firmaet og endte med at starte som elev i april 2017. Jeg er glad for min hverdag og mine gode kollegaer – og egentlig er det lidt tilfældigt at jeg er i samme firma som min far.

Speciale: Anlægsgartner, EGU
Udlært: 9. april 2019

Tobias


Jeg hedder Tobias og er 16 år. Jeg startede i lære som anlægsstruktør i august 2018 efter, at have afsluttet 9. klasse. Jeg kendte en del til firmaet inden jeg startede i lære, da jeg de sidste 2 år af folkeskolen havde en ugentlig praktikdag. Jeg er rigtig glad for, at arbejde i firmaet, og synes at der er mange gode kollegaer, som gerne vil hjælpe, så jeg kan øve mig i de ting vi arbejder med, når jeg er på skole. Jeg har altid vidst, at jeg ville uddanne mig indenfor håndværkerfaget, og at det også skulle være noget med maskiner.

Speciale: Anlægsstruktør
Udlært: Juni 2022

Jens


Jeg er kommet sent ind i faget som 27-årig. Men aldrig har jeg taget en bedre beslutning. Med en baggrund i kontorjob er der intet federe end hver morgen at kunne stå op til en ny og anderledes dag udendørs. Der er aldrig to dage der er helt ens, for vejr, opgaver og udfordringer ændrer sig fra opgave til opgave. Det er at mærke solen eller regnen, og at levere et fedt resultat ligemeget om man er i en privat have eller på et firmas matrikel, der er grunden til jeg er glad for at være anlægsgartner!

Speciale: Plejeteknik
Udlært: Juni 2022

Martin (Billede på vej)


Jeg startede som anlægsgartner fordi jeg altid har været praktisk anlagt. Jeg nyder at se et projekt udvikle sig fra ingenting til noget flot og brugbart, og jeg nyder at være en del af den proces. Det er nogle værdier jeg virkelig oplever i anlægsgartnerfaget, om det så gælder en ny terrasse man skal lave eller om det er at puste nyt liv i en gammel have, ikke to arbejdsdage er ens, men alle er i hvert fald spændende, og så skader det ikke noget når vejret er godt oven i.

Speciale: Plejeteknik
Udlært: Juni 2022

Bliv kontaktet

og få et uforpligtende tilbud

Bliv kontaktet

Firma

  • Anlægsgartner Torben Jensen & Søn ApS
  • Mariagervej 245
    8920 Randers NV
    CVR: 36465573
    Tel. +45 86 43 32 44

Geografisk område

Randers, Hadsten, Hobro, Mariager, Hadsund, Favrskov, Syddjurs, Norddjurs, Mariagerfjord og hele Østjylland

Job og karriere

Se karrieremulighederne hos Anlægsgartner Torben Jensen & Søn, ApS og find vores ledige stillinger.

Gå til job og karriere