JORD, KLOAK OG BELÆGNING

Vi, hos Anlægsgartner Torben Jensen & Søn varetager alle typer af opgaver inden for kloakarbejde. Har du problemer med kloakken? Skal du have etableret en totalløsning ved nybyggeri? Eller har du brug for udbedring af en skade? Uanset hvad opgaven lyder på, kan vi varetage opgaven. Som en fast del af vores stærke medarbejderteam, har vi vores autoriseret kloakmester Casper. Vi udfører kloakopgaver i bl.a. Randers, Hadsten, Hadsund, Mariager, Hobro, Østjylland og Djursland.

Læs mere her

PLEJE AF GRØNNE OMRÅDER

Lad os stå for plejen af dine grønne arealer, for et flot udemiljø har behov for tilsyn, pleje og vedligeholdelse og det assistere vi gerne med. Vi har mange års erfaring, professionelt udstyr og entusiastiske medarbejdere, som sparer dig for besværet og leverer et flot resultat, der bærer præg af vores dedikation.

Læs mere her

HAVER OG UDERUM

Vi har passion for haver og uderum og mange års erfaring som gør at vi kan tilbyde kompetent rådgivning og bidrager med kreative idéer til dit projekt med udgangspunkt i dine egne ønsker og behov, uanset om det gælder etablering af en smuk terrasse, renovering af haveanlæg eller vand i haven.

Læs mere her

VINTERTJENESTE

Vi udfører vintertjenester med vores omfattende maskinpark bestående af maskiner i alle størrelser - alle med fejekoste og sneplove - og eget lokalt mandskab. Vi er altid klar til at rykke ud, hvis sneen kommer. Med det rette snerydnings- og saltningsudstyr og mandskab sikre vi, at du, dine kunder, naboer og medarbejdere kan komme sikkert frem og tilbage.

Læs mere her