Trænger din kloak til et eftersyn, eller en renovering? Anlægsgartner Torben Jensen & Søn tilbyder professionel kloakarbejde, udført af vores autoriseret kloakmester. Vi har mange års erfaring inden for branchen og klarer enhver form for kloakarbejde, uanset hvor stor eller lille opgaven er. 

Vi har hjulpet mange tilfredse kunder fra bl.a. Randers, Hobro, Djursland og Østjylland med kloakarbejde. Som kloakmester udfører vi kloakarbejde for både private husejere, offentlige institutioner, industriområder og boligselskaber mm.
 
Vores hold af erfarne medarbejdere står altid klar til at løse dine kloakopgaver hurtig og effektivt. Vi udfører alt fra etablering og reparation af kloak, til TV-inspektion og rottesikring. Vi tilbyder samtidig rådgivning og vejledning i forbindelse med kloakarbejde, så du kan opnå det bedste slutresultalt.  

Indenfor kloakarbejde udføre vi blandt andet:

  • Reparationer og udbedring af skader
  • TV-inspektioner
  • Rottesikring
  • Kloakseparering
  • Bortledning af overfladevand
  • Etablering af kloak ved nybyggeri
  • Etablering af omfangsdræn

Foruden kloakarbejde, udfører vi også en lang række arbejde som anlægsgartner. Vi stiller gerne vores faglige kompetencer til rådighed inden for Jordarbejde og BelægningPleje af grønne områderHaver & Uderum samt Vintertjeneste.

VORES AUTORISERET KLOAKMESTER KLARER HELE OPGAVEN

Vi står selv for alt det nødvendige gravearbejde, der opstår i forbindelse med kloakering. Samtidig tilbyder vi også at udføre jordarbejde og herunder planering og byggemodning af haven.

Har du brug for hjælp til at transportere jord efter etablering af et kloaksystem, kan vi være behjælpelige med jordkørsel. Desuden tilbyder vi som anlægsgartner belægningsarbejde, med egen maskinpark bestående af minigraver, minilæsser og rendegraver.

Vores autoriseret kloakmester lægger stor vægt på at yde den bedste mulige service og rådgivning for vores kunder. Vi er medlem af Håndværker Garanti, der er en ekstra sikkerhed for, at du trygt kan overlade din opgave til os.

FAGLIG VEJLEDNING TIL DEN OPTIMALE LØSNING

Hos os er det en selvfølge, at vi udelukkende benytter godkendte kvalitetsmaterialer i vores arbejde. Dette er med til at sikre et holdbart resultat, der kan holde i mange år. Derudover yder vi en høj faglig vejledning, hvor vi tager udgangspunkt i netop din situation, for i fællesskab at kunne finde den bedste løsning til dit projekt.

FÅ ET GRATIS TILBUD PÅ KLOAKARBEJDE

Har du spørgsmål, eller mangler du vejledning i forbindelse med kloakarbejde? Hos Anlægsgartner Torben Jensen & Søn står vores dygtige Autoriseret Kloakmester altid klar til at give dig et gratis tilbud på kloakarbejde i Randers og omegn.

Kontakt Kasper på telefon 30 38 88 70 eller e-mail casper@tj-anlaeg.dk og få en uforpligtende snak. Du kan også udfylde vores kontaktformular med de relevante informationer, så vender vi tilbage snarest muligt.