Jordarbejde i Randers og resten af Østjylland

Vi tilbyder jordarbejde, hvis du skal have gravet ud til nyt hus, have eller andet. Vi har stor erfaring med udgravning til diverse projekter i Randers, Hobro, Djursland og resten af Østjylland. Vores kunder er meget glade for os, måske kan vi også hjælpe dig med din udfordring.

Kompetent jordarbejde udført i høj kvalitet

Som entreprenør og anlægsgartner arbejder vi med flere forskellige områder og derfor tilbyder vi også jordarbejde til en bred vifte af opgaver. Vi hjælper bl.a. med byggemodning, terrænregulering udgravning til hus, garage og stald. Står du og mangler professionel hjælp til udgravning eller andet, så står vi altid klar.

Uanset arbejdet er vores prioritet altid at udføre opgaven i høj kvalitet. Vores forretning er bygget på tilfredse kunder, derfor går vi aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. Og du kan være tryg når du overlader arbejdet til os.

Jordarbejde til private og det offentlige

Selvfølgelig er vores færdigheder ikke begrænset til private personer, vi tilbyder også jordarbejde til boligforeninger, virksomheder, offentlige institutioner og meget mere. Så har i en opgave til os påtager vi også gerne arbejdet i det offentlige rum.

Få et uforpligtende tilbud

Har du brug for professionel hjælp til jordarbejde af folk med stor erfaring og faglig ekspertise, kan du trygt stole på os. Vi garantere et veludført arbejde du kan være tilfreds med. Kontakt os på telefon 86 43 32 44 og få en dialog om din opgaves omfang samt et bud på omkostninger. Alternativt er vi også tilgængelige skriftligt på e-mail info@tj-anlaeg.dk eller via vores kontaktformular her på hjemmesiden. Så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud på din opgave hurtigst muligt, så du kan komme videre med dit projekt.

Vi glæder os til at hører fra dig.