Historisk baggrund

Virksomheden er opstartet af Gunnar Jensen, Gunnar Jensens Eftf., som havde til huse på Alsikevej i Randers. Vi overtog firmaet i oktober 1992 for at videreføre det fra privatadressen indtil 1997.

Da vi overtog firmaet, var vi 3 medarbejder inkl. Torben Jensen selv. Men allerede året efter var medarbejderstaben oppe på 7-10 medarbejder og den dag i dag er vi oppe på omkring 70-75 medarbejder i højsæsonen og 50-55 i vintersæsonen.

Senere flyttede vi på Alsikevej 13 i Randers, og kort efter udvidede vi på den anden side af hegnet. Pr. 1. januar 2006 flyttede vi ud på Vasen’s planteskole på Mariagervej 245, hvor vi nu kører ud fra.

D. 17. december 2014 blev firmaet overdraget til Christian Jensen og drives nu af Christian Jensen og Torben Jensen.

Virksomhedens idegrundlag

Gennem vores dygtige og trofaste medarbejderstab, nytænkning og udvikling såvel teknisk som fagligt, er vi i dag med til at servicere alle former for entreprenør - til den bredest mulige kundekreds.

Gennem ovenstående arbejde er vi blevet kendt og velset mange steder i området, såvel på entreprisearbejder som alle øvrige anlægsarbejder.

Virksomhedens politik

Vi arbejder alle aktivt mod at udføre arbejde af høj kvalitet.

Kunder som henvender sig til os, skal kunne forvente at få en positiv og faglig betjening af dygtige, motiverede medarbejdere. Det er i alles interesse at vi yder en service, som motiverer kunderne til at komme igen.

Derfor må vi også sørge for, at arbejdets udførelse planlægges således, at arbejdsgangen præges af orden og system i tingene. På samme måde er oprydning og bortkørsel af affald efter jobbets afslutning altid en naturlig del af arbejdet.