Med mere end 25 års erfaring i branchen, har vi opnået den faglige kompetence til at udfører alle typer af haveanlæg med blik for detaljen og forståelse for helheden.

Indretningsprogrammer på TV har åbnet manges øjne for de muligheder, der er for at udnytte haven på en bedre og smartere måde. Hos Anlægsgartner Torben Jensen & Søn levere vi solide løsninger i høj kvalitet, og vi tager ikke hjem før du er tilfreds med resultatet.

Vi tilbyder løsninger og hjælp til:

  • Planlægning af dit nye haveanlæg eller innovative idéer til, hvordan du udnytter dine nuværende områder optimalt
  • Belægning og beplantning af små og store arealer i din have
  • Efterfølgende vedligeholdelse af dine grønne områder.

Vi arbejder også med bevarelse af historiske haveanlæg og stendiger, etablering af underjordiske affaldsløsninger.

Vi udfører desuden en bred vifte af anlægs- og entreprenøropgaver

ORIGINALE OG FUNKTIONELLE HAVEANLÆG

Uanset størrelsen på dit projekt, om du ønsker en enkel og elegant løsning, en smuk rosenhave eller et japansk-inspireret havebassin med karper og japanske kirsebærtræer, så kan vi tilbyde dig en totalløsning, så haven er klar til besøg, så snart vi forlader stedet. Vores store erfaring, passion og daglige entusiasme afspejler sig i alle de projekter, vi går ind til.

KONTAKT OS OG FÅ ET GODT TILBUD

Vi har mere end 25 års erfaring inden for haveanlæg. For os er enhver opgave interessant, så du kan trygt henvende dig til os på 86 43 32 44, hvis du har idéer eller spørgsmål og ønsker et uforpligtende tilbud. Vi dækker Randers, Hadsten, Hobro, Mariager, Hadsund, Favrskov, Syddjurs, Norddjurs, Mariagerfjord og resten af Østjylland.