PROFESSIONEL HJÆLP TIL GRÆSSLÅNING I ØSTJYLLAND

Har du brug for hjælp til græsslåning i hverdagen? Hos Anlægsgartner Torben Jensen & Søn ApS tilbyder vi græsslåning og gødskning af haver, fodboldbaner, parker og lignende. Med mange års erfaring, professionelt udstyr og entusiastiske medarbejdere sparer vi dig for besværet og leverer et flot resultat, der bærer præg af vores dedikation.

VI TILBYDER SÆSONAFTALE PÅ GRÆSSLÅNING

Søger du som mange andre hjælp til græsslåning hele sæsonen, stiller vi os til rådighed. Vi har i dag aftaler med både privat- og erhvervskunder om at udføre græsslåning hele sæsonen. Du kan indgå en fast aftale med os om faste tidspunkter for besøg hver måned eller aftale en mere fleksibel løsning.

DU KAN HAVE TILLID TIL OS

Fælles for håndteringen af alle opgaver er en professionel, personlig og præcis tilgang, der altid er centreret omkring kundens ønsker og behov. Det er bl.a. derfor, at vores firma i dag er kendt og velset i Randers og hele Østjylland. Vi holder vores aftaler og sørger for, at du der er tillid til os i alle dele af processen.

RING TIL OS I DAG OG FÅ TILBUD PÅ GRÆSSLÅNING

Vi servicerer private og virksomheder i Randers, Hobro, Mariager og Hadsund, men har med tiden udvidet til  hele Østjylland. Har du spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud, så kontakt os på 86 43 32 44.