Om Torben Jensen & Søn ApS

 

Hos Anlægsgartner Torben Jensen & Søn kan vi præsentere et firma, der er kendt og velset i hele Østjylland.

For os gælder det om at holde den lokale skrue i gang, og vores kunder findes derfor både blandt kommunens institutioner, det private erhvervsliv og ikke mindst husejerne i Randers området. Vi har også gennem årene bevæget os længere væk fra "byskiltet" og servicerer kunder i Hadsund, Hobro, Mariager. Derudover dækker vi også hele Østjylland inkl. Århus.

Vi har et godt og tæt forhold til de lokale, og det værner vi om. Vores grundlæggende filosofi er, at "det gælder jo om at kunne se kunderne i øjnene!" Dette, både når vi gennemgår arbejdet med kunden, men også når vi tilfældigt møder dem i bybilledet uden for arbejdstiden.

I firmaet har vi sans for finessen og forståelse for helheden. Derfor kommer vi gerne med anderledes idéer til, hvordan slutresultatet skal se ud for, at det både skal være funktionelt og originalt uden at blive prangende.

Vi tilbyder totalløsninger, hvor der på forhånd er taget højde for planternes placering, grusbelægningen og lamperne på én gang... der er tænkt på det hele – også at kontakte elektrikeren. Med andre ord står alt klart når vi forlader stedet.

Vi hjælper med bl.a. belægninggræsslåninghaveanlægtræfældning og meget andet gartner arbejde i Randers, Hobro, Mariager, Hadsund og Århus og resten af Østjylland.

ANLÆGSGARTNER
TORBEN JENSEN & SØN ApS

Kvalitetsbevidst anlægsgartner med lokale rødder, mere end 20 års erfaring, og et godt renommé i hele Østjylland.


IT politik
Databeskyttelsesforordning - privatlivpolitik for kunder
Databeskyttelsesforordning - privatlivspolitik for ansatte

Kontakt os:


Mariagervej 245
8920 Randers NV

Tlf. : 86 43 32 44
Email: info@tj-anlaeg.dk

CVR: 36465573

Håndværker Garanti logo
Top