KVALITETSBEVIDST ENTREPRENØR

Hos Torben Jensen & Søn udfører vi en bred vifte af opgaver som entreprenør og underentreprenør for både private- og erhvervskunder. Vi har base i Randers, men vores kundekreds tæller Hadsten, Hobro, Mariager, Hadsund, Djursland, og resten af Østjylland. Vi specialisere os i totalløsninger med en sans for kvalitet og finesse. Torben Jensen & Søn har mere end 25 års erfaring i branchen, og har derfor tilegnet os den faglige kompetence til at udføre en lang række alsidig entreprenørarbejde.

Som entreprenør udfører vi alt fra belægningsarbejde og jordarbejde til større anlægsopgaver. Vi besidder desuden vores egen maskinpark udstyret med minigraver, minilæsser, rendegraver mm. Vores dygtige medarbejdere står altid klar til at levere et solidt stykke håndværk.

Vi beskæftiger os blandt andet med:

  • Rydningsarbejde og bortkørsel
  • Udgravning til fundamenter
  • Udgravning samt bundbygning og udførelse af belægningsarbejder på stier, terrasser, p-pladser, trapper og veje
  • Etablering indvendig og udvendigt kloakarbejde
  • Udgravning af sandpude
  • Reetablering af eksisterende udvendige belægninger og beplantninger efter endt arbejde

Vi tilbyder også meget andet end entreprenørarbejde. Som anlægsgartner levere vi en bred vifte af anlægsarbejde. Vi udfører primært kloak & belægning, pleje af grønne områder, have & uderum og vintertjeneste.

Vi udfører kvalitetsbevidst entreprenørarbejde

Uanset om du søger en kompetent entreprenør eller underentreprenør i Randers og omegn til at udføre dit byggeprojekt, så er Torben Jensen & Søn et meget fornuftigt valg. Som din professionelle samarbejdspartner sætter vi en stor ære i, at levere arbejde i høj kvalitet fra fra start til slut.

Vi udfører entreprenørarbejde for private såvel som virksomheder, offentlige institutioner og virksomheder. Vores mange år i branchen, er din garanti for et flot og solidt resultat. Vi tager ikke hjem før opgaven er udført og du er glad og tilfreds.

Kontakt vores entreprenør og få et godt tilbud

Vi har allerede hjulpet mange tilfredse kunder fra Randers, Hadsten, Hobro, Djursland og resten af Østjylland. Vores medarbejdere står altid klar til at tilbyde dig rådgivning og vejledning, og vi kommer naturligvis også gerne med et professionelt løsningsforslag til dine byggeprojekt.

Kontakt os på telefon 86 43 32 44 eller e-mail info@tj-anlaeg.dk og få et uforpligtende tilbud på entreprenørarbejde. Du kan også udfylde vores kontaktformular, hvor du beskriver din opgave, så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt.