Beskæring af træer i Randers

Har du brug for professionel hjælp med beskæring af træer? Vi har stor erfaring med træer i alle størrelser, så leder du efter hjælp kan du roligt overlade ansvaret til os. Vi har hjulpet kunder i Randers, Hobro, Djursland og resten af Østjylland med træbeskæring i store og små omfang.

Hvornår bør man få foretaget beskæring af sine træer?

Har dine træer fået en højde hvor de begynder at læne sig ind over huset eller naboens ejendom, så er det ved at være tid til en topkapning. I tilfælde af kraftigt stormvejr er det vigtigt at få trimmet træet på forhånd så der ikke sker skader hvis træet skulle falde under stormvejret.

Typiske årsager til beskæring af træer

Der kan være mange årsager til beskæring af træer. Nogle få tilfælde inkludere årsager er for træets egen skyld, men langt de fleste er for ejerens skyld da træer i de fleste tilfælde har bedst af at gro frit.

Her er nogle få eksempler på årsager til beskæring af træer:

Beskæring for træets skyld:

  • Grene er visne, skadet eller ramt af sygdom
  • Grene er vokset for tæt sammen og gnider mod hinanden. Dette skaber sår i barken og er ikke godt for træet

Beskæring for ejerens skyld:

  • Kom stormskader i forkøbet
  • Træet skygger eller fylder for meget i haven
  • Ejeren ønsker at giv træet en speciel form
  • Ejeren ønsker at fjerne vildskud for at undgå at træet breder sig for meget

Få et uforpligtende tilbud på beskæring af træer

Så leder du efter erfarne hænder der kan påtage beskæringen af dine træer? Så tøv ikke med at kontakte os på telefon 86 43 32 44. Alternativt kan du også skrive til os på vores e-mail info@tj-anlaeg.dk eller via vores kontaktformular. Så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud.