Vand i Haven

Intet har tiltrækningskraft og skaber stemning i haveanlægget som et vandløb eller et bassin. Hvad enten der er tale om et spejlbassin i skarpe, kølige linjer eller et rislende vandløb, der bevæger sig imellem naturens egne elementer af sten og planter, drages og tiltrækkes vi af vand i alle dets former.  

Enhver kan med lethed relatere til den afstressende og meditative ro der indfinder sig ved bredden af havens bassin, mens lyden af vandets rislen og fuglenes sang er det eneste der fylder ørene. Men også havens øvrige ”beboere” nyder godt af dit nye anlæg med vand. Fugle, insekter og andre dyr vil strømme til dit nye vandmiljø og tage del i glæderne. På den måde øges biodiversiteten, aktiviteten og livet i din have til glæde og gavn, ikke bare for hele familien, men også for naturen.

Etablering af et vandanlæg er altid noget særligt, og stiller lidt større krav til planlægning, udførelse end almindelige haveanlæg. Her er det især vigtigt at ønsker, krav og forventninger afstemmes nøjagtigt, inden arbejdet påbegyndes. Alt efter vandanlæggets funktion og de krav til vandkvaliteten der skal imødekommes, er elementer som bunddræn, pumper, membraner, filtre UV-lys og mange andre betegnelser, alle ting, man som kommende vandanlægsejer skal forholde sig til. Hos Anlægsgartner Torben Jensen & Søn møder du dygtige, erfarne medarbejdere, der med iver er klar til at gå i gang med dit projekt, samt vejlede og inspirere dig, til valget af de helt rette løsninger.

Se eksempler på opgaver nedenfor:

ANLÆGSGARTNER
TORBEN JENSEN & SØN ApS

Kvalitetsbevidst anlægsgartner med lokale rødder, mere end 20 års erfaring, og et godt renommé i hele Østjylland.


IT politik
Databeskyttelsesforordning - privatlivpolitik for kunder
Databeskyttelsesforordning - privatlivspolitik for ansatte

Kontakt os:


Mariagervej 245
8920 Randers NV

Tlf. : 86 43 32 44
Email: info@tj-anlaeg.dk

CVR: 36465573

Håndværker Garanti logo
Top