Kloakmester

 

Skal du bruge en autoriseret kloakmester?

Vi, hos Anlægsgartner Torben Jensen & Søn kan varetage alle typer af opgaver inden for kloakarbejde. Har du problemer med nedsivningsanlægget? Skal du have etableret en totalløsning ved nybyggeri? Eller har du brug for udbedring af en skade? Uanset hvad opgaven lyder på, kan vi varetage opgaven. Som en fast del af vores stærke medarbejderteam, har vi en autoriseret kloakmester, som er villig til at gå langt for at løse din opgave. Vi har adresse i Randers, men har gennem årene også udført mange kloakopgaver i bl.a. Hadsund, Mariager, Hobro og Aarhus.

 

Vi arbejder inden for bl.a.

-          TV-inspektioner

-          Kloakseparering

-          Bordledning af overfladevand

-          Rottesikring

-          Reparationer og udbedring af skader

-          Etablering af hele kloakløsninger ved nybyggeri

-          Etablering af omfangsdræn

 

Faglig vejledning til den optimale løsning

Hos os er det en selvfølge, at vi udelukkende benytter godkendte kvalitetsmaterialer i vores arbejde. Dette er med til at sikre et holdbart resultat, der kan holde i mange år. Derudover yder vi en høj faglig vejledning, hvor vi tager udgangspunkt i netop din situation, for i fællesskab at kunne finde den bedste løsning til dit projekt.

 

Skal vi hjælpe dig?

Hvis du er på udkig efter en kompetent samarbejdspartner, når det drejer sig om kloakarbejde, er vi de rette at kontakte. Hvad enten du ønsker en uforpligtende snak om dit projekt, eller vil høre mere om vores arbejdsområder, er du velkommen til at ringe på telefon 86 43 32 44 eller skrive en mail på info@tj-anlaeg.dk. Har du en opgave i Randers, Hobro, Hadsund, Mariager, Århus eller omegn, så har vi erfaringen og kompetencerne til at løse din opgave, uanset om den er simpel eller kompliceret. 

 

ANLÆGSGARTNER
TORBEN JENSEN & SØN ApS

Kvalitetsbevidst anlægsgartner med lokale rødder, mere end 20 års erfaring, og et godt renommé i hele Østjylland.


IT politik
Databeskyttelsesforordning - privatlivpolitik for kunder
Databeskyttelsesforordning - privatlivspolitik for ansatte

Kontakt os:


Mariagervej 245
8920 Randers NV

Tlf. : 86 43 32 44
Email: info@tj-anlaeg.dk

CVR: 36465573

Håndværker Garanti logo
Top