Passion for Haver

 

I en tid hvor hverdagen ofte præges af travlhed og utallige gøremål, opstår der et naturligt behov for at skabe et fredfyldt frirum, vi i hjemlige rammer kan trække os tilbage til. Det er ingen hemmelighed, at naturen med alle de sanseindtryk den møder os med, har en beroligende, terapeutisk, ja nærmest helende effekt på vores følelse af velvære. Interessen for at skabe og formgive vores udendørs områder ud fra disse perspektiver er markant stigende.

At anlægge sin drømmehave er en betydningsfuld beslutning, og mange overvejelser og planlægning ligger forud for projektet. Hvilke ønsker, funktioner og behov skal imødekommes? Hvilken stil skal materialevalg og plantesammensætninger passe ind i? Hvilke muligheder tilbyder de fysiske rammer? Hvilke jordbunds- lys- og vindforhold skal man forholde sig til? -Og meget mere…

Hos Anlægsgartner Torben Jensen & Søn er vi i tæt dialog med vores kunder gennem hele processen. Forventninger, ønsker og budgetter afstemmes omhyggeligt, inden vores dygtige og erfarne folk går i gang med forvandlingen.

Vi står hjertens gerne til rådighed med inspiration, vejledning og helstøbte idéer til realiseringen af din ønskehave. Ring på 86 43 32 44 og få et besøg af vores dygtige havekonsulent. Du kan ligeledes henvende dig til info@tj-anlaeg.dk.

 

 

Se eksempler på opgaver nedenfor:

ANLÆGSGARTNER
TORBEN JENSEN & SØN ApS

Kvalitetsbevidst anlægsgartner med lokale rødder, mere end 20 års erfaring, og et godt renommé i hele Østjylland.


IT politik
Databeskyttelsesforordning - privatlivpolitik for kunder
Databeskyttelsesforordning - privatlivspolitik for ansatte

Kontakt os:


Mariagervej 245
8920 Randers NV

Tlf. : 86 43 32 44
Email: info@tj-anlaeg.dk

CVR: 36465573

Håndværker Garanti logo
Top