Flotte belægninger i din have eller ved din virksomhed​

Hvad enten du har en lille eller stor have, en hel slotspark eller en plads foran din virksomhed, som du gerne vil have gjort grønnere og mere indbydende, klarer vi effektivt opgaven med en kvalitetsbevidst og grundig tilgang. Vi sørger for at belægningen til dit projekt bliver lavet tilfredsstillende og efter dine ønsker. 

Man siger jo, at grønt er godt for øjnene

Når det kommer til beplantning, er der et utal af planter at vælge imellem. Udfordringen består i, at de skal passe til områdets stil og beliggenhed. Mange års erfaring betyder, at vi tilbyder kompetent rådgivning og bidrager med kreative idéer til dit projekt. Men dine egne ønsker og behov er altid vores udgangspunkt.

Betagende løsninger i sten

Snoede stier med brolagte sten i en slotshave – det kender vi alle sammen. Men man kan også lave flotte, brolagte stier i en parcelhushave. Vi hjælper gerne med valget af stentype til de forskellige projekter, så du får den bedste belægning med lang levetid.

Er du mere interesseret i en terrasse af sten eller en kant af brolagte mursten rundt om huset, så der ikke er nær så meget grønt at passe, kan vi også sagtens varetage opgaven. 

Kontakt os i dag

Selvom vores firma hører til i Randers, kommer vi gerne rundt omkring til større eller mindre belægnings projekter bl.a. Mariager, Hobro og Hadsund – vi dækker også Århus og resten af Østjylland. Du kan altid ringe til os på 86 43 32 44 og få et uforpligtende tilbud på din belægningsopgave.

ANLÆGSGARTNER
TORBEN JENSEN & SØN ApS

Kvalitetsbevidst anlægsgartner med lokale rødder, mere end 20 års erfaring, og et godt renommé i hele Østjylland.


IT politik
Databeskyttelsesforordning - privatlivpolitik for kunder
Databeskyttelsesforordning - privatlivspolitik for ansatte

Kontakt os:


Mariagervej 245
8920 Randers NV

Tlf. : 86 43 32 44
Email: info@tj-anlaeg.dk

CVR: 36465573

Håndværker Garanti logo
Top