Entreprenør

 

Vi er din dygtige entreprenør

Hos Anlægsgartner Torben Jensen & Søn står vi klar til af hjælpe dig, hvis du er på udkig efter en dygtig entreprenørvirksomhed. Hvad enten du skal have en hjælpende hånd til belægningsarbejdet, en kloakopgave eller stubfræsning, står vi til parate. I højsæsonen har vi et stærkt hold af omkring 50 motiverede medarbejdere, som altid sørger for at levere varen. Vi er gamle rotter i faget, hvilket er din sikkerhed for en veludført opgave i alle faser af entreprenørarbejdet. Vores medarbejdere har en bred vifte af kompetencer, hvilket gør, at vi er fleksible såvel som effektive.

 

Stolthed, service og kvalitet

Alle vores medarbejdere lægger utrolig stor vægt på service og kvalitet, da vi ved, at dette giver glade og tilfredse kunder. Vores stolthed og høje standard inden for vores fag skinner tydeligt igennem, uanset hvilken opgave vi arbejder med. Dette gør os til en pålidelig samarbejdspartner, som altid leverer kompetent rådgivning og sparring til din næste opgave, hvad enten du står over for nyanlæg eller ønsker efterfølgende vedligeholdelse. Vi har desuden kapaciteten til at varetage entreprenøropgaver for både private og erhvervsdrivende.

 

Kontakt os i dag!

Uanset om du skal i gang med et nyt projekt, ønsker hjælp til vedligeholdelse af haven, eller blot vil høre mere om, hvordan vi arbejder, er du velkommen til at ringe på telefon 86 43 32 44 eller skrive en mail på info@tj-anlaeg.dk. Vi har stor erfaring inden for vores fag, hvilket gør os til den ideelle samarbejdspartner. Vi er beliggende i Randers, men har også udført adskillige opgaver i bl.a. Århus.

 

ANLÆGSGARTNER
TORBEN JENSEN & SØN ApS

Kvalitetsbevidst anlægsgartner med lokale rødder, mere end 20 års erfaring, og et godt renommé i hele Østjylland.


IT politik
Databeskyttelsesforordning - privatlivpolitik for kunder
Databeskyttelsesforordning - privatlivspolitik for ansatte

Kontakt os:


Mariagervej 245
8920 Randers NV

Tlf. : 86 43 32 44
Email: info@tj-anlaeg.dk

CVR: 36465573

Håndværker Garanti logo
Top